Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3101 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-02-01, 01:27
Nie trzeba dogłębnie analizować, ale i tak są tacy, którzy nie zrozumieją i powiedzą, "a to mógł coś zrobić i ich nie zabijać ". Pamiętam jak czerwona na twarzy z wściekłości snułam wywody psychologiczne na temat postępowania Alexa połowie swojej rodziny...nie zrozumieli...
_________________ Biegnie Wiewiórka przez las,
złotych liści ma po pas.
Wysłany: 2008-04-07, 19:09
Mi się Świrek do dzisiaj podoba. Bardzo go lubię...
piotras003 napisał/a:
Rozwalający koleś jak na tym rowerze smigał w kasku na głowie to myslałem ze sie posikam ze smiechu
Ta scena też mi się podobała A jak na początku kolejnego sezonu przyjechał ze spadniętym łańcuchem i trafił do tej restauracji (czy co tam było) i przy okazji się najadł oraz napił, to myślałam, że śmiać się nie przestanę
ale przecież Patoshik był chwilę w Sonie xD haha
nadział się na Mahona i poległ xD ale przynajmniej on jeden nie zdawał sobie pewnie sprawy z tego, że właśnie ginie i można powiedzieć, iż skończył szczęśliwie
dziwny to był koleżka, ale całkiem miło go wspominam^^
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
hehe.. to by się nawet zgadzało xD on tak wygląda jakby coś z nim było nie tak na co dzień xD chyba przez te wyłupiaste oczy^^ a jak już strzeli minę to już w ogóle wygląda jak psychol kompletny chciałabym go zobaczyć w jakimś innym filmie, po w PB świetnie zagrał szurniętego Patoshika^^ widać, że ma w tym wprawę hyhy
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
ale przynajmniej on jeden nie zdawał sobie pewnie sprawy z tego, że właśnie ginie i można powiedzieć, iż skończył szczęśliwie
ta xD zabił sie by nie dac sie zabic xD normalne ^^ xD Postać grał fajną i ważną w pierwszym sezonie.W drugim to z nim była komedia jak na tym roweryku jechał xD
Ten aktor w ogóle ma taki dziwny wyraz twarzy, nadaje się na psychopatę idealnie. Wszystkie sceny zagrane genialnie poczynając od scen w celi z Michael'em ( te jego rozpracowywanie tatuażu i droga do piekła no bomba) przez psychiatryk po ucieczkę na rowerku i budowanie tratwy...fantastyczny aktor.Ale w innej roli go sobie nie wyobrażam
Jak wpadł do McDonalda i sie tak uciapał to mi go było szkoda. Biedny nie wiedział co robi, a le przecież nie chciał źle. Nawet jak zapytał tych młodych czy może kupić psu karmę to tez o nim dobrze świadczy.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 927 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-05-28, 19:01
Ania1991_ck napisał/a:
Jak wpadł do McDonalda i sie tak uciapał to mi go było szkoda. Biedny nie wiedział co robi, ale przecież nie chciał źle. Nawet jak zapytał tych młodych czy może kupić psu karmę to tez o nim dobrze świadczy
Pewnie, że nie chciał... Podobało mi sie, jak sie uciapcial
A to, że zapytał sie o jedzenie dla psa, to o nim dobrze świadczy... Ważne, ze pomyślał o psie... Byłoby szkoda zwierzaka...
Mi go jest naprawdę żal... Głupia Firma Za co to było, żeby Mahone musiał zmusić go do śmierci?? Nie rozumiem tego... Skoro chcieli Michaela, to powinni sie zająć nim przecież...
Tak ale może oni nie chcieli ryzykować że on wie coś o intrydze firmy. Wiesz, jak w Polsce totalitaryzmie powiesz coś na władze i nie żujesz. Chociaż w gruncie rzeczy co może powiedzieć człowiek chory psychicznie.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Świetna postać! Znakomicie wykreowana, bo trudno jest zagrać osobę chorą psychicznie...
Był rozbrajający, śmieszne sceny z nim były...No i do tego inteligentny, bo np. zapamiętał tatuaż Michela, chociaż był bardzo skomplikowany...
Szkoda, że zginął i nie dotarł do Holandii...
Jego postać ubarwiała serial.