Caroline Reynolds była wiceprezydent USA. Na jej polecenie upozorowano zabójstwo jej brata Terrence'a Steadmana, którego tak naprawdę ulokowała w Blackfoot w Montanie. Po zgłoszeniu swej kandydatury na prezydenta USA zaczęła tracić poparcie popleczników. Aby zwiększyć swa kontrolę nad dziejącymi się wydarzeniami potajemnie kazała otruć prezydenta, dzięki czemu została zaprzysiężona jako 46. prezydent Stanów Zjednoczonych.
Pozdrawiam
ale umiała sie babka wywinąć na końcu, nie ma co! byłam w bardzo trudnym połozeniu, ale jakos wybrnęła, na pewno poniosła klęskę, bo musiał ustapić, ale gdyby ułaskawiła Linca i Michaela to by miała przechlapane dopiero i to chyba z każdej strony
jedyne co mi w niej sie w niej spodobało, to to jak zjechała tego *skośnookiego szczurka* przed i po rozmowie z MIchaelem, ale miał wtedy minę
Hello Mrs. Hollander! They say a good woman is hard to find. Well that's true you must be a very, very, very good.
Don't be afraid. Teddy's home.
w sumie to ja też jej nie lubię ale nie ukrywam że podoba mi się jej angielski, mówi na tyle płynnie i powoli że ją łatwo zrozumieć poza tym że wredna babka to ma swoją zaletę
_________________ -I just wanna the donut
Avatar & Sygna Made in Serdziu Computer ;-]
Wysłany: 2008-09-30, 16:23
Kiedyś myślałem, że to ona rządzi tą całą Firmą, ale widać, że teraz ona już nie ma w ogóle udziału w Firmie, i dobrze, bo duet Caroline i ten łysy gość to by dopiero namieszał w życiu Michaela i Lincolna.