a mi się i tak najbardziej na świecie podoba twój av...
po prostu jest boski i już...
ale ten z Mahonem w podobnych klimatach i też fajny... ^^
Av z Linkiem po prostu NIE MOżE być fajny, no ale starałeś się jak mogłeś, i jak na niego to av cudny (gdyby nie ta jego mina i wytrzeszcz gałek ocznych...)
sygna świetna, tapeta też boska (w porównaniu z wersją początkową to niebo a ziemia... ^ )
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3025 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-07-15, 19:31
Osz ty oO Śliczna Oo
Jak nie z tego świata ^^
_________________ Oryginał jest tylko jeden,
potwierdza to nasza dwójka.
hmmm jak dla mnie srednia....moze sie podobac,ale na mnie nie wywarła duzego wrazenia....Za duzo nawalone przy lasce,i chyba render nie tkniety,jesli chodzi o efekty na nim,popraw mnie jesli sie myle.Napis tez gdzies tam upchany na siłe.Powodzenia w nastepnych pracach ; )
O kurczę Hand.. jak Ty to robisz? oO Ciągle czymś zaskakujesz Ile warstw natrzaskałeś tym razem? Bo wygląda ekstra^^
Lubię jak jest tak dużo różnych rzeczy, a jednocześnie dobrze wszystko się komponuje - kolorystycznie i kompozycyjnie.
Świetnie Ci to wyszło - jak dla mnie wymiatasz i kropka
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
o mamuniu OO boska jest
I te tam na dole ślicznie sa dopasowane.
Kolory genialne Oo
Tylko napis taki mało wyraźny nie rzucajacy się w oczy
ale i tak jest bosko
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Żyję w myśl własnej zasady – „Bądź oryginalny, bądź widoczny”
hahahaha av powrócił ^^
jeee
a ta Cassie czy kto to tam jest wygląda troszku jak taka leśna rusałka... ^^
taka od kolesia w rajtuzach i relaksacyjnej muzy
a w góle to ona jest taka piękna, czy ty ją tak odpicowałeś??? :]
Hand sygnatura ta z ta kobieta jest przepiekna jak ja zobaczylem poraz pierwszy to normalnie nie moglem oczu odwrocic powaga ,jednak to co kiedys mowilem potwierdzasz caly czas poprostu robisz najlepsze sygny
eeee... trochę mu dziwnie głowa z kwiata wychodzi...
ale poza tym, bardzo fajne jest wszystko... tylko.. on chyba nie pasuje do takich błyskotek ^^
ale mi się podobają te wzorki...
o w morde OO chłopie tyś oszalał xDD
a mi się podoba.pomysłowo ;D tylko tam jeszcze po tej lewej stronie mogłoby coś byc.Ale bez tego też jest super ;]
P.S. A czemu Mahone nie w Grafice z PB?
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]