Dopiero niedawno zaczęłam swoją przygodę z grafiką komputerową , więc proszę o wyrozumiałośc . Komentarze mile widziane.
I jeszcze jedna tapeta niedawno wykonana
Proszę o wskazówki co według was powinnam poprawić. Talentu niestety do takich rzeczy nie mam, ale stram się dużo pracować i ćwiczyć.
Wysłany: 2008-06-20, 20:56
Pierwsza jest świetne tło, napis i fajnie dobrane zdjęcie no i Will
W drugiej natomiast nie podoba mi się zdjęcie Willa, jest jakieś dziwne... Tło natomiast fajne
_________________ "Wspomnienia są jedynym rajem, z którego nie można nas wygnać"
yhyhyhy Wiiiiiiiiiiillllliam xD świetne te tapety, też nie powiedziałabym, że jesteś początkująca^^ Mi sie z kolei bardziej podoba druga, spokojniejsza jest i ciemniejsza, a fota super - jak mi ją podrzucisz, to może se nawet ava zmienię jedyne co mi nie pasi do stylu całej tapety, to zbyt gładkie napisy - dałabym takie bardziej 'zniszczone', albo bardziej wtopiła je w całość :] tak czy siak, tapeta wędruje na mój pulpit
mi nie wiem która bardziej sie podoba...druga bardziej 'klimatyczna' , jak pisała agulec, ciemniejsza, a takie lubie bardziej, ale za to pierwsza ma swietny kolor tła Wczoraj kupiłam sobie dokładnie w takim bluzke i bardzo mi sie podoba^^
bo foty Willa na obu genialne mmmmmmmmm
O rany Will! Pierwsza tapeta mi się bardziej podoba, w drugiej jest jakieś dziwne zdjęcie jak to napisała Madzialena. Ogółem to tła mi się podobają. Fajne pracki. Czekam na więcej, zwłaszcza z Williamem
OO OO
Alhandra uwielbiam drugą od pierwszej chwili gdy zobaczyłam ją na miniaturce OO
W ogóle pierwszy raz widzę to zdjęcie oO
Świetnie Ci to wyszło, William na takim 'czerwonistym' tle^^ no piękna, już nie mam siły pisać, ponieważ moja ocena grafiki jest w tym momencie bardzo nieobiektywna xD muszę ją natychmiast dać na pulpit
edit: no dobra ochłonęłam i powiem, że tą czerwoną przydałoby się trochę wyostrzyć :]
_________________ awatar od crazy_pill
Ostatnio zmieniony przez agulec 2008-07-05, 11:47, w całości zmieniany 1 raz
Ta drugą czerwona już mam na tapecie .. matko omało nie dostałam zawału jak ja zaobaczyłam, niesamowita praca , cudowna, boska, wyjatkowa ...yhmmmm- nic dodac nic ujać - ja poprosze więcej takich !!!!
a wogóle to zdjęcie ..skąd Ty je wytrzasnęłaś ??
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 949 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-07-05, 13:59
Piękne tapetki, Alhandra Ta czerwona jest śliczna Tylko leciutko sie fotki rozmazały, ale to dla mnie nic
Pierwsza też jest niczego sobie Ma piekne niebieskie oczy
Wow, Alhandra podziwiam. Ta druga tapeta jest rewelacyjna.. i pierwszy raz widże owe zdjecie
A może zrobisz jakieś z Michaelem ?
Masz bardzo ciekawe pomysły
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
jejku obie śliczne.... pierwsza jest nieco bardziej klimatyczna ale za to ta druga jest.... hmn... nie wiem jak to określić ale podoba mi się bardzo ^^
zaraz ustawię tylko hmn? którą?!