Patus boskie:*** te Sara...a te z Alexem...
a mówiłas ze takie beztalencie z Ciebie a tu takie dzieła juz na samym poczatku serwujesz, to co bedzie dalej...^^
najbardziej mi się podoba 1 z Sarą taki delikatny jest...kombinuj skarbie ^^ jakbyś miała jakieś pytania to wal na PW podam ci numer gg ^^ ale i tak świetnie sobie radzisz...kombinuj z kolorami. Ja ostatnio zakochałam sie w kolorze kawy z mlekiem...co widać zreszta na avie ^^
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance "Gdybym miał więcej czasu wytłumaczyłbym się lepiej" - Whistler
ja jeszcze nie znam wszystkich bo tego jest za dużo...ale dasz sobie radę. PS jest mimo wszystko chyba najłatwiejszym programem do grafiki (moim zdaniem)
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance "Gdybym miał więcej czasu wytłumaczyłbym się lepiej" - Whistler
Hmm...... Jak wy to robicie??? Ja sie staram i mi g***o nie wychodzi xDxD Wszystkie super.... Tylko sie nie rozkręcaj, żebyś nam Tanirki nie pobiła xDxD
1.Avki bardzo słabe.Jedynie 1 z Sarą prezentuje sredni poziom.
2.Dlaczego słabe? bo avki robi sie z calych zdjęc a nie na jakies paskudne tlo wkleja sie kiepsko wycietą postac...Bierzesz screena,wklejasz,powielasz warstwe z renderem 2 razy,na najnizszej Desaturante,drugą ustawiasz na Soft Light/Łagodne Światlo a 3 na Kolor.Potem jakeis kolory brąz na Multiply,Niebieski na Lighten itp...powodzenia i zapamietaj avki robi sie z calych zdjec!!! taka rada mała...zaraz pewnie zostane zlinczowany przez innych userów za dobre rady...ale moze sie myle...
Wiek: 14 Dołączyła: 23 Lut 2008 Posty: 1460 Skąd: z Polski
Wysłany: 2008-06-04, 20:40
Cwaniak napisał/a:
avki robi sie z calych zdjec!!!
To jest osobisty wybór wykonawcy!! Nie powinieneś komuś tak wmawiać jeśli chce robić z wyciętych postaci to jest jej wybór i może się tak wprawi, że będą lepsze od twoich prac!!
W tym dziale komentujemy prace - nie komentarze innych.
agulec
_________________ Viewer discretion is advised
av -Tanira :* sygna - Hand :*