Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 928 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-06-29, 17:02
Albo jak ktoś nie chce wystawić zdjecia na aukcję, a chce zarobic kase, to bierze inne zdjęcie, kopiuje autograf i wtedy daje do sprzedaży. Chyba ze ktoś juz nie chce to co innego
Też tak myślę Mahoniu bo porównać autograf tej co wysłała list z www.wentworth.pl i dostała tam zdjęcie z autografem a ten autograf na www.allegro.pl to całkiem inne i to bardzo inne ...
-Kto co zrobi robią podróby i chcą zarobić
Wiek: 16 Dołączyła: 14 Lip 2008 Posty: 130 Skąd: z ulicy sezamkowej
Wysłany: 2008-07-14, 20:06
Na Allegro roi się od podrób ;/ Niestety.
Gdybym ja miała autograf kogokolwiek z PB, w życiu bym go nie wystawiła na aukcję xD Dlatego trudno mi uwierzyć w autentyczność tych podpisów ^.
Co do listu, to nawet mi to przez myśl nie przeszło. Po prostu nie potrafię sobie wyobrazić, że taki Went się zaśmiewa czytając mój list ; P
hmn... ja tam nie wierzę w to że akurat by mi odpisali... jakos nie mam szczęścia do takich rzeczy i już... w pgóle mam tylko autograf Ivony Pavlović i narazie musi mi starczyć...
list może bym napisała, ale nie wiedziałąbym jak napisać żeby nie wyhść na napaloną idiotkę, która niepoprawnie skłąda zdania po angielsku...
już sobie wyobrażam jak Went otwiera list a tam coś w stylu "siema ja magda kochać cię i skazany tez i ja magda bardzo chcieć twój podpis na twój obrazek ja cie prosić ty mi wysłać... " no może aż tak tragicznie to ne ale ja się boje po polsku pisać
a ja się zabieram..zabieram i jakoś nie mogę się zabrać by napisać list do Wenta. Raz musze usiąść, wziąć papier i pisać co mi serce dyktuje xD a tak na poważnie to bardzo bym chciała mieć od niego autograf..
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a
ejj... napiszę od razu do kilku (bo na pewno wszyscy nie odpiszą) i poproszę o autograf z dedykacją dla forum ^^
ejjj... a skąd mam wziąć ich adresy, albo chociaż maile???
a tak na poważnie to bardzo bym chciała mieć od niego autograf..
Nie dziwię się . Mam z 3 autografy od Janusza Radka, ale przyszpanować autografkiem Roberta czy Willa to by było coś . Jak mam czas, to może po moim powrocie znad morza coś naskrobię xD.