Mhm, no i fantastycznie, najlepsze są zwłaszcza te z 'mgłą' --'
Powiem Ci, że kosmicznie Ci wyszły te avy ;p
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Wysłany: 2008-10-07, 19:48
Nie licząc Sucre, którego sobie aż ukradłam, to najbardziej podobaja mi się pierwszy z Sarą oraz oba ruchawe z Sarą.
Natomiast co do tego drugiego z Gretchen, to na pierwszy rzut oka wygląda prześlicznie, a jak się bliżej przyjrzeć, to wygląda na nim strasznie staro. Takie obwisłe policzki i uczy jak u babci Ale to akurat kwestia zdjęcia, a nie avatara.
I jeszcze super jest ostatni w trzecim rzędzie T-Bag
No i ślicznie. Zwykłe, proste avki ^^
Susan pięknie jak zwykle, Teddy denerwujący mnie cholernie podoba mi się najbardziej --'
Widzę faza lekka na generała xD
I ruchawe oczywiście najlepsze ^^
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Kolego nie zaczynaj znowu, bo to, że masz teraz czyste konto to nie znaczy, że ono takie jest.
Wulgaryzmy usunięte.
agulec.
Cytat:
a reszta mi się nie podoba przez tą "mgłę".
Tanira,zbyt duzo lightena dałas,tez go lubie ale z umairem ; ) sig z Teddym najlepszy,głównie przez texturki z boku (co sie mowi? ; D ) Ogolnie jest ładnie,cały czas progressujesz ; )
Natomiast co do tego drugiego z Gretchen, to na pierwszy rzut oka wygląda prześlicznie, a jak się bliżej przyjrzeć, to wygląda na nim strasznie staro. Takie obwisłe policzki i uczy jak u babci
Doszłam do tego samego wniosku
Grand napisał/a:
A zrobiłabyś mi ruchomą sygnaturkę, jak Sara wjeżdżała po ruchomych schodach?? i napisem Grand i Sara czy cuś takiego ??
Jak będe miała troche czasu. Taka sygna jest dla mnie dość pracochłonna więc sam rozumiesz...
hogix napisał/a:
dziei za scofilda policjanta.
prosze
AutumnLeaf napisał/a:
Widzę faza lekka na generała xD
to jest moj nowy idol Oo choroba ty pilnuj żeby ja James'a nie zdradziła Oo
Cwaniaczek napisał/a:
zbyt duzo lightena dałas,tez go lubie ale z umairem ; )
no tak mi się wydawało, że troche za dużo ale...mnie się podoba ^^ xD
Oooł yeah, poprzednie dobre a te jeszcze lepsze. Kozackie te avy xD Powiedziałabym wręcz, że fasolowe i kosmiczne xD
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
No te avy z ostatniej paki swietne. Moze poza 1, bo sara jakos tak dziwnie wyglada ;P. Podoba mi sie styl tych prac...ale nic nie przebije twojego . Super jest, a bylby jeszcze lepszy gdyby byla tam inna twarz