Ta.. świetny koleś, nie będę się rozpisywać nad jego zaletami Moja koleżanka, która jeszcze nie oglądała drugiej serii twierdzi, że jestem maniaczką tej postaci. Mówi, ze jestem chyba nienormalna, że podoba mi się taki brzydki facet! Myślałam, że ją za to zatłukę Ale pewnie zmieni zdanie po obejrzeniu drugiego sezonu, bo jak nie to jej pokażę
Ja Mahone'a bardzo lubię...Jedna z lepszych postaci...
Co prawda wkurzył mnie strasznie, jak zabił Abruzziego i Tweenera...
Ale i tak lubię go bardzo...Chyba najlepszy w 2 sezonie...W 3 trochę taki był na prochach, ale również ciekawie się jego wątek rozwijał... No i nawet, nawet przystojny...
Ciekawe co pokaże w 4 sezonie...
No "trochę" taki był, ale za to jaki był wtedy fajny
Jednak mam nadzieję, że w 4 serii już na prochach nie będzie - ja go muszę jeszcze w garniaku i w akcji zobaczyć
W sumie.. Mahone - prochy, prochy - Mahone.. tak było zawsze.. ciekawe jaki będzie/byłby Alex bez dropsów^^
No "trochę" taki był, ale za to jaki był wtedy fajny
Jednak mam nadzieję, że w 4 serii już na prochach nie będzie - ja go muszę jeszcze w garniaku i w akcji zobaczyć
W sumie.. Mahone - prochy, prochy - Mahone.. tak było zawsze.. ciekawe jaki będzie/byłby Alex bez dropsów^^
ehehe.. dropsy = prochy, dropspen = magiczny długopis^^ taki nam się wypracował forumowy slang
Eeee.. masz rację, czym ja się martwię. Jaki by nie był Mahone w tej 4 serii - na prochach, czy bez - i tak będzie świetny bo Fichtner o to zadba^^
I don't think so xD
człowiek rodzi sie albo z gustem albo bez ehehe xD
no!
teskno mi do garniaka bo bez niego to juz nie to samo^^ ostatnio zauwazam ze mi coś z nim przechodzi, nie wiem moze to przez to EURO
jaki on ma łęb to poezja ^^