odcinek byl naprawde wciagajacy, wg mnie nie byl najlepsy, stal na rownym poziomie z 9 odcinkiem
powiem wam ze jak dla mnie to troche za krotko trwala kadencja sammyego xD
gdyby tak bylo z kaczynskim to bym sie cieszyl... jednak zdaje mi sie ze sammy zyje bo tak go pokazywali dlugo jak go lechero zrzucil ... moze jeszcze jakos to rozwina
juz sofia sie obrazila na whistlera i w 11 odcinku chyba "linc to zaliczy" xD
no i pytanie takie same jak po 3 odcinku... WHATS IN THE BOX ??
podsumowujac odcinek oceniam 8/10
marq, bardzo trafnie ująłeś ten odcinek Linc chce wysadzic Susie(Q?)B. Anthony ?
jak zawsze, oglądając ten odcinek cały się telepałem i to dosłownie mocny serial a ten sezon dopiero sie rozkręca
będzie sie dzialo
Oglądnęłam przed chwilą I na pewno oglądnę jeszcze raz heh jak zawsze
Odcinek dobry Dobrze, że Linc chcę ją wysadzić Uuu...i coś chyba widzę, że Sofia się zakochała w Lincu hehe I ciekawe co będzie w tej walizce, zapewne kasa ale może coś innego...
sucre nie zdazyl wyjac tej bomby z jej samochodu, wiec moze nie zdazy ostrzec linca zeby nic nie robil bo jego maricruz jest w niebezpieczenstwie i... BUM xD
o żeż ty kutwa! to był najlepszy odcinek trzeciego sezonu! każda scena trzymała mnie w napięciu! każdusieńka. no masakra no. dopiero co obejrzałam, jeszcze jestem w szoku. XD
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
... nie potrzebnie "adresował" kase do niej... bład....
zeby czasem mari cruz nie zrobiła BUM ;]
ale odcinek naprawdę kozacki ;]
zawsze wiedziałem ze sammy to sz**ta ;]
a scofield kozak ;] to sie nazywa załatwić złe charaktery.
i wiecie co... .. co jest najleprze... ;]
Bellick...jego głupota mnie zabiła dzis...
Linc? w tym odcinku mnie zaskoczył bardzo pozytywnie...dzis w 100 % go popieram
sofia? zostawiła Jamesa... nie dziwie się...
Susan...ta kobieta mnie juz nie zdziwi ^^
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Żyję w myśl własnej zasady – „Bądź oryginalny, bądź widoczny”
Świetny odcinek, moim zdaniem najlepszy z tego sezonu, w końcu pozbyli się drzazgi, którą był Sammy Jestem ciekawy, jak to w końcu wyjdzie z tą bombą. Szkoda mi było biednego Sucre "słodkiego" gdy gadał z Gretchen o Maricruz.
no odcinek był fajny chciałbym wiedzieć co będzie na końcu.... co jest w walizce... hm.... wielu nurtuje to pytanie, moim zdaniem jak by nawet były pieniądze - to nie wiem nic to nie mówi, może jakaś tajemnicza karteczka wraz z tymi pieniędzmi, pierwsza myśl do głowy jaka mi przyszła to że tam jest karabin snajperski. no ale nie wiadomo.... Sucre- co on zrobi? mysle ze bedzie sypał linca bo wie ze susan jest zdolna do wszystkiego. 11 az za 2 tyg? yh.....
jestem świezo po odc i musze przyznac ze był naprawde swietny, podobnie jak pisała agulec tak i mnie trzymała w napieciu kazda scena po pierwsze podobały mi sie te nieoczekiwane zwroty akcji, ten dramatyzm momentami. a po drugie to oczywiscie Alex, pokazał klase w tym odc, nie ma co! i w ogole fajnie było tak na niego popatrzec jak współpracowal z Michaelem i Whistlerem, który jest mega szują do szescianu! no i Linc mnie pozytywnie zaskoczył, zaczął mysleć w końcu, zobaczymy jaki będzie tego efekt
ogolnie moge chyba stw ze to był jeden z najciekawszych odc trzeciego sezonu
super odcinek 1 z najlepszych jestem bardzo ciekawy kim jest Whistler?? i jak Lechero ich pozabijał to też było spox biedny McGrady Michael by go wziął byłoby spox