odcinek mnie rozwalił...nie spodziewalam sie czegos takiego...no i dzieki Bogu ze mojemu mezowi nic sie nie stało...no i Brad jaki pomysłowy xD Alex biedak sie kompletnie załamał...szkoda mi go troche...no i nowy "zwiazek" T-Baga z Żejmsem xD bedzie goraco xD
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
a ja nie do konca sie zczailem o co chodzi z tym tbagiem i żejmsem bo ogladalem bez napisow i mowili jakos tak niewyraznie
ale sobie obejrze za nieslugo z napisami to bede wiedzial przychodza do mnie dwie osoby na seans bo jestem jedynym dostawca prisona w okolicy i w klasie
no prosze xD chwali się xD
a oni chyba maja jakis układ...chyba dobrze zrozumiałam...no zreszta T-Bag chce sie tez wydostac z Sony wiec musi sie do kogos zwrocic o pomoc xD
no no no, trochę się porobiło..
nie wiem co napisać bo jestem świeżo 'po' i jeszcze nie poklatkowałam wszystkiego i do tego nie pamiętam za dobrze wcześniejszych xD
Scofield w tym pudełku na słońcu...nie zazdroszczę. I to krzesełko Oo
Ten dziadek długo se nie pograł, Susan załatwiła wszystkich jedną nogą xD Linc zwariował, zarywa do Sofi i jeszcze kombinują coś z Sucre, T-Bag menda jedna tylko chodzi i patrzy kogo by tu zniszczyć, ale i tak go lubię :D
..no a Alex jest na głodzie i wygląda jak 42 nieszczęścia.. ale brawo dla niego, że nie dał se w żyłe..! I brawo dla Williama - jak zwykle zagrane mistrzowsko!:D
Ogólnie odcinek całkiem spoko, chociaż były lepsze. Pojawiły się nowe motywy, kombinują, kombinują.
Ciekawi mnie jak ta ucieczka będzie wyglądała :]
Odcienk Bardzo Dobry Ale jak zobaczyłęm scenke z Suka która jednym kopniakiek rozwaliła 3 Gosći to az chciałem to wylonczyć Ona powina grac jako Jems Bond albo Chuck Noris to był banał a tak to wileki pozytyw ZAdowlony )
i tak ci nie wierze xD
ale na poczatku nie miał koszulki...to był miod...siora mnie musiala trzymac zebym sie na ekran nie rzucila. a w tej koszulce...no ludzie trzymajcie mnie bo nie wytrzymam...Autumn masz dzisiaj w nocy przekichane ze tak powiem xD
jestem swieżo poi...
odcinek calkiem niezly, duzo sie skomplikowalo spraw. koncowka tez niezla *pistolet*
Tak duzo sie dzialo ze ciezko nadazyc nad tym watkami.
Ciekawe bylo spotkanie Scofielda z Gretchen i jego hasło - przyjde po Ciebie
na pewno bedzie chciał pomścić Sare.
Szkoda Alexa. ale mysle ze sie jeszcze podniesie.
Nie zaskoczył was w odcinku Brad Bellick ??
chyba siobie T-Bag znalazl juz nowego Najlepszego Wojownika kurzych łap
bedzie sie działo. Jak dla mnie - dobrze gra Dominik Purcell w tej 3 serii...
przekonujaca postac.
No to czekamy na next episode...