hehehe.. ja pierwszą i drugą serię oglądałam w TV.. że też dałam rade.. trzecią ściągałam i było mi trudno przestawić się, że czytam oglądając PB, ale tylko jeden odcinek bo napisy są nieporównywalnie lepsze teraz znowu będzie dziwnie oglądając z lektorem..
a poza tym fajnie, że poleci w TV - będzie co oglądać :]
Tak będzie co oglądać bo te dzisiejsze seriale do to pięt nie dosięgają Prison Break. Żenada po prostu. 2 serie oglądałam w oryginale i z lektorem. Angielska wersja nieporównywalnie lepsza.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Mnie tez bylo trudno po 2 seriach ogladanych w TV z lektorem przestawic sie na napisy. Ale po kilku chwilach doszedlem do wniosku ze jednak wersja oryginalna z napisami jest znaaacznie lepsza.
_________________ "KLĘKAM TYLKO PRZED BOGIEM A TUTAJ GO NIE WIDZE..."
A mi nie było trudno się przestawić z lektora na napisy bo drugą serie oglądałęm już z napisami ^^ więc już zachartowany na napisy i lektora a tak po za tym obejrze wreszcie PB s03 w większej rozdzielczości nareszcie
No wlasnie co to ma byc ze Taniec z gwiazdami ma wieksza ogladalnosc od naszego kochanego serialu??!! Fajnie bedzie znow obejrzec ten 3 sezon (zwlaszcza 12 i 13 odc) pomijajac juz nawet lektora.
_________________ "KLĘKAM TYLKO PRZED BOGIEM A TUTAJ GO NIE WIDZE..."
No i nie ma to jak póścić plote w obieg Wszyscy sie już ponapalali (ja w sumie też )na 3 serię, że jeszcze tydzień i będzie na czym oko zawiesić w TV a tu SUPRISE!Telewizja Polsat wstrzymuje się z emisją do maja.... ale nie bądźmy zaskoczeni, gdyby naprawde mieli wyemitować serię już w kwietniu to w każdą wiązankę reklam wplątany by był zwiastun, tymczasem nic...
serio? miało być 6 kwietnia... już nie ma..? ;< łeee.. to źle..
tak bym oglądała CSI we wtorek, Housa w czwartek a PB w niedziele i byłoby ekstra wypaśiście xD
a że w maju to reklamowali w TV..? bo ja TV nie oglądam za dużo.. to nie wiem :]
to reklamowali w TV..? bo ja TV nie oglądam za dużo.. to nie wiem :]
Ja też nie oglądam Tv teraz ale nie, no właśnie o to chodzi, że nic nie reklamowali, cisza.Wyczytałam, bo mnie to poirytowało, że nic nie słychać.
TeleTydzień ukazując artykuł o 3 sezonie Prison Break poinformował, że stacja Polsat wyemituje epizody trzeciej części od 6 kwietnia 2008r. Do premiery w Polsce pozostało około 2 tygodni, a tu żadnych trailerów, zapowiedzi na antenie telewizji polskiej. Postanowiliśmy to sprawdzić i napisaliśmy w imieniu wszystkich fanów czekających na odcinki serialu w Polsacie. Po dwóch dniach otrzymaliśmy następującego e-maila od redakcji polsat.com.pl:
"Niestety na dzień dzisiejszy nie potrafię jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie. Strajk scenarzystów w Stanach Zjednoczonych opóźnił produkcję tego serialu. Strajk już się zakończył jednak nie otrzymaliśmy jeszcze decyzji od dystrybutora serialu czy zostaną wyprodukowane pozostałe odcinki 3 serii czy seria ta zostanie zakończona na wyprodukowanych dotąd odcinkach. Jeśli otrzymamy od dystrybutora stosowne informacje i "Skazany na śmierć" zostanie uwzględniony w naszej ramówce to oczywiście poinformujemy o tym naszych widzów. Dlatego też zachęcam do śledzenia naszej ramówki w prasie telewizyjnej gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe." - Ewelina Smolińska dla Prison.org.pl.
Na podstawie dostarczonego e-maila z przykrością muszę stwierdzić, że Skazany na śmierć powróci na ekranu Polsatu nie wcześniej niż w maju 2008r.
źródło: prison.org.pl
I ot co! A to wieśniaki no!!Czyli pozostał mi House...
Pisało w gazetach bo czytałam ale w telewizji jeszcze nie trąbili. Pewnie zrobią tak jak przedtem że w wakacje puszczą 2 sezon a od września nowe odcinki.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Niewykluczone. Na razie pewne jest, że premiera 3 sezonu w słonecznej stacji nie będzie miała miejsca, jak podawał 'Tele Tydzień', 6 kwietnia..
Telewizja Polsat zastanawia się kiedy wyemitować nowe odcinki, popularnego także w Polsce, serialu “Skazany na śmierć”, z kolei amerykańska telewizja Fox już złożyła zamówienie na czwartą serię.
- W rezultacie strajku scenarzystów dostaliśmy tylko 13 odcinków “Prison Break” i 10 “Gotowych na wszystko”. One już czekają. Rozważamy, czy pokazać je w tym sezonie, czy we wrześniu - zdradza Nina Terentiew, dyrektor programowy Polsatu, w rozmowie z Gazetą Telewizyjną, piątkowym dodatku do Gazety Wyborcze
źródło: media2.pl
Kategoria Trzeci sezon
a mi sie zdaje ze i tak przesuną na wrzesien, wkopią go w jesienna ramówke a nie beda go puszczac jeszcze w okresie wakacji, mimo ze moze tak teraz podaja. Wiadomo ze na poczatku nowego 'sezonu' daja kilka nowosci zeby przyciagnąc widza, a puszczanie takiego 'hitu' w sierpniu byoby troche bez sensu^^
czytalam ostatnio chyba w Tele Tygodniu ze jesienia ma byc na antenie Polsatu...trzeba bedzie ogladac juz mi nie warto sciagac ;p... ten lektor to normalnie jazda..najbardziej mnie rozwala jak tlumaczy ksywy. Dlugo zastanawialam sie kim jest tajemnicza sierotka xD okazalo sie ze to Tweener xDxDxD