Dla mnie to był chyba jeden z najlepszych odcinków w tym sezonie. Bardzo był nie cierpliwy już myślałem że ich złapią ale jednak chłopaki sobie uciekli no i nasz T- Bag stracił rękę jak myślicie zasłużył sobie na to.
No jesli chodzi o ten Sezon to chyba faktcznie byl to jeden z najlepszych odicinkow jesli chodzi o reke T-baga to napewno sobie tym zasluzyl przynajmniej tak uwazam bo on byl takim jedym chyba czarnym charakterem w tym gronie ucziekajacych (tak sadze)
Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-10-10, 21:22
mi też się podobał (zresztą jak każdy); ale właśnie tutaj było niezwykłe napięcie; wydarzyło się bardzo dużo w tym jednym odcinku i to mi się właśnie spodobał, mimo iż każdy coś przynosi ze sobą nowego to tutaj przedstawiona ucieczka była wręcz rewelacyjna; a T-Bag może i zasłużył, ale dzięki temu mogliśmy dalej oglądać zdezorientowanego T-Bag'a, ponieważ gdyby nie te ucięcie ręki to wątpie by potrafili coś lepszego dla niego wymyślić...
mi też się podobał (zresztą jak każdy); ale właśnie tutaj było niezwykłe napięcie; wydarzyło się bardzo dużo w tym jednym odcinku i to mi się właśnie spodobał, mimo iż każdy coś przynosi ze sobą nowego to tutaj przedstawiona ucieczka była wręcz rewelacyjna; a T-Bag może i zasłużył, ale dzięki temu mogliśmy dalej oglądać zdezorientowanego T-Bag'a, ponieważ gdyby nie te ucięcie ręki to wątpie by potrafili coś lepszego dla niego wymyślić...
Zgadzam się z tobą w stu procentach. Ten odcinek wymiata bez dwóch zdań, wiele się w nim dzieje.
No jesli chodzi o ten Sezon to chyba faktcznie byl to jeden z najlepszych odicinkow jesli chodzi o reke T-baga to napewno sobie tym zasluzyl przynajmniej tak uwazam bo on byl takim jedym chyba czarnym charakterem w tym gronie ucziekajacych (tak sadze)
LOL? Mafiozo,morderca,złodziej, itp.... źle Ci się wydaje , nie był jedynym czarnym charakterem...
Co do odcinka... świetny a najlepszy koniec jak samolot odfruuuuuuwa ..
Szczerze mówiąć to moje zdanie całkowicie różni suę od Waszego... tak ogólem rzecz biorąc lepiej gdyby sezon zakończyli na odc. 21. Wogóle to można powiedzieć że 22 kończy się prawie jak 21 z tym że 21 trochę ciekawiej. Właściwie oprócz pościgu nic się nie dzieje i właściwie ten pościg nic nie wnosi, ani ich nie złapali ani oni właściwie nie uciekli, czy ja wiem... jakoś tak mnie zniesmaczył ten odcinek... ale to jest oczywiście tylko moje skromne zdanie