Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-10-10, 21:32
A mi się właśnie podobał; tatuaż, napad na bank, wyrok, więzienie; to właśnie ten odcinek mnie do siebie przyciągnął, bo muszę przyznać iż miałam drobne wątpliwości, jednakże ten odcinek mnie tylko utwierdził, ze jednak warto przeznaczyć tą godzinkę na serial...
A ja oglądałam LOSTy ale się odcinki skończyły i mi brat mówi, zobacz sobie mam nowy serial.
I ten pierwszy odcinek jak magia normalnie mnie wciągnął ^^
_________________ 'Nie wszystko można kontrolować...'
Podobna sytuacja jak u Kolegi wyżej Nigdy jakoś specjalnie nie miałem czasu aby usiąść przed Tv-pudłem i obejrzeć PB .. aż wzięło mnie coś Obejrzeć I tak O To się Wciągnąłem I powiem z Uśmiechem na Twarzy jestem zafascynowany tym serialem:) Pozdro
Znowu muszę to powtórzyć, jestem kobietą nie facetem! To że mam miniaturkę z podobizną Bruce'a Willisa nie znaczy, że jestem płci męskiej ;p
A ja w ogóle przed TV żadnego serialu, jak coś to na kompie ściągam bo się nie będę dostosowywać do konkretnych godzin ;p
_________________ 'Nie wszystko można kontrolować...'
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3101 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2007-10-13, 00:15
A ja byłam bardzo negatywnie nastawiona, bo zostałam zmuszona przez pewną forumowiczkę^^ ale kiedy zobaczyłam LJa, którego bardzo polubiłam w 3 sezonie to odcinek mi się spodobał ^^a później już zaczęła się jazda.... bez trzymanki ^^
_________________ Biegnie Wiewiórka przez las,
złotych liści ma po pas.
Na początku dla mnie nie był on za ciekawy nic się w nim takiego ważnego nie działo. Przyznam się szczerzę że to jest mój jeden z najgorszych odcinków z pierwszego sezonu . Akcja w nim nie była za ciekawa więc dużo do pisania mi nie pozostało. Pierwszy odcinek był kiepski, ale potem serial się bardziej rozkręcał.
mi sie podobało jak michael wchodził do fox river, pierwszy dzień przesiedział i zabili jednego więznia to mnie zaskoczyło albo "na co sie gapisz swieżak"
_________________ Prison Break - złamać więzienie !
Poczuj więzienie na własnej skórze !
......................................................
Prison Break Stunner: Sarah Wayne Callies Returns!